Karakteret

Karaktereve

Nga Teofrati

Pergatiti Medaur Studio

Libri sjell që nga thellësia e shekujve një evidentim të vëzhguar mirë, të studjuar, të përkushtuar dhe filozofik të karaktereve njerëzore. Përcaktimet e Teofrastit mbeten edhe sot e kësaj dite një e vertëtë e për cdo bazë filozofike që  zhvillohet mbi themelet e qenies.

500 L

10 in stock

SKU: 12 Categories: ,

Book Details

Faqe

372

ISBN

99951-435-31-6

About The Author

Medaur Studio

Teofrasti

Karaktereve

Nga Teofrati

Pergatiti Medaur Studio

Libri sjell që nga thellësia e shekujve një evidentim të vëzhguar mirë, të studjuar, të përkushtuar dhe filozofik të karaktereve njerëzore. Përcaktimet e Teofrastit mbeten edhe sot e kësaj dite një e vertëtë e për cdo bazë filozofike që  zhvillohet mbi themelet e qenies.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karakteret”

Your email address will not be published. Required fields are marked *