Sinonimia e gjuhës Angleze

Fjalori vjen në formatin e tij si një provë (market) në evidentimin e pasurisë së sinonimisë së gjuhës angleze. Për nga vetë pasuria ky fjalor trajton rreth 1200 fjalë, që do të thotë se një fjaloë I tillë është ndërtuar për ti shëebyer më së shumti nxënësve dhe studentëve. Një fjalor I tillë, gjithsesi, mbetet një fillesë e mbarë.

500 L

10 in stock

SKU: 9 Categories: , Tags: , , ,

Book Details

Faqe

117

ISBN

978-99943-44-74-57

About The Author

Sotiraq Prifti

Fjalori vjen në formatin e tij si një provë (market) në evidentimin e pasurisë së sinonimisë së gjuhës angleze. Për nga vetë pasuria ky fjalor trajton rreth 1200 fjalë, që do të thotë se një fjaloë I tillë është ndërtuar për ti shëebyer më së shumti nxënësve dhe studentëve. Një fjalor I tillë, gjithsesi, mbetet një fillesë e mbarë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sinonimia e gjuhës Angleze”

Your email address will not be published. Required fields are marked *